Antishop prinssi albert lävistys

antishop prinssi albert lävistys

Mielipiteitä prinssi albertista - Lävistykset - Suomi24 Miesten genitaalilävistykset - wormzblog - Kehonmuokkausta Prinssi, albert - lävistys - Wikipedia Minulla on ollut prinssi, albert lävistys kuusi vuotta. Ensimmäinen 3,2mm jonka jälkeen olen vaihtanut paksumpaan, ensin 4 sitten 5 ja 6mm. Nyt on ollut neljä vuotta 8mm. Albert ja olen siihen erittäin tyytyväinen samoin kuin vaimoni, on ihana tunne naidessa ja onhan se näyttävän näköinen. Lävistys tehdän lähes aina renkaalla ja se menee virtsaputkesta sisän ja terskan alapuolelta ulos. Prince albert naiset - Lävistykset - Suomi24 Keskustelut Prince, albert, tool -.26 #piercing #tattoosupplies Myöhemmin koruna voi käyttä hevosenkenkä tai käyrä tappia, mieluiten albert-lävistystä varten suunniteltua sellaista. Lävistys kirpaisee hetken, mutta parantuu nopeasti, noin kuukaudessa. Prinssi, albert on genitaalilävistys. Ympärileikatulla peniksellä reikä voidaan tehdä keskelle frenulumia. Ympärileikkaamattomilla lävistys tehdän jommallekummalle puolen frenulumia, jolloin esinahan ollessa pälle vedettynä lävistys asettuu esinahan alle mukavammin. antishop prinssi albert lävistys antishop prinssi albert lävistys

Prinssi: Antishop prinssi albert lävistys

Itselläni ollut albert lävistys kohta 20 vuotta. Otin sen aivan itseäni varten, enkä ole katunut hetkeäkän. Se on osa minua, ja kaikki kaverini sen tietä. Keneltäkän ei ole moitteita tullut, useampaa se kiinnostaa ja asiallisesti on siitä keskusteltu.

Body: Antishop prinssi albert lävistys

Tä on mun juttu, tatuoinnit ei kiinnosta. Lävistys tarkoittaa kehoon tehtyä reikä, johon kiinnitetän sen läpäisevä koru. Itse toimenpidettä kutsutaan lävistämiseksi. Eräs tunnetuimmista lävistyksistä on prinssi, albert, jossa rengas menee terskan alapinnalta virtsaputkeen ja tulee ulos virtsaputken suusta.

0 ajatuksia “Antishop prinssi albert lävistys

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *