Orgasmi naiselle kyltymätön nainen

ei voi koskaan ripustaa kumppanin harteille, vaan me kaikki olemme loppujen lopuksi vastuussa omasta orgasmistamme. Yhdynnässä en ole koskaan saanut orgasmia. Samaan tulokseen tulivat. Jos tiedät jo millainen puhe kiihottaa häntä, keskity siihen. Mutta ahkera harjoittelu palkitaan.

Orgasmi naiselle kyltymätön nainen - Keskustelu

Nautinnon löytyminen ei aina onnistu helposti, vaan se voi vaatia opettelua. Nainen nuoli perse pitkällän nuorukaisen haaroja, mutta ei saanut sinne eloa, ja jos nuoren miehen kauniilta kasvoilta jotain pystyi pättelemän, niin tämä oli jo melkoisen uupunut uurastettuaan naisen ilona jo jonkun aikaa. orgasmi naiselle kyltymätön nainen

Orgasmi naiselle kyltymätön nainen - Mies

Kun laukesin ja otin vehkeeni pois ja silittelin alapätä, alkoi lantio taas vatkaamaan kuin lisä kerjäten. Leikin sormilla naiselleni vielä yhden laukeamisen. Jäin miettimän tätä, mistä moinen ominaisuus, nainen pystyy parittelemaan vaikka tiedottomana ja vaikka kuinka monen mulkun kanssa, vaikkei pä enä pelaisi. Se ei ole tyypillinen orgasmi, sillä naisen orgasmi kestä yleensä 630 sekuntia, Nagoski sanoo.

0 ajatuksia “Orgasmi naiselle kyltymätön nainen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *