Nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa

nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa

(Teksti jatkuu alla mainos pättyy. Kommentointi on avoinna klo 7 -. Viime vuosina on puhuttu paljon sinkkujen yksinäisyydestä ja siitä, että monilla sinkuilla olisi vaikeaa löytä mieluista seuraa. Noin 75 vastaajista kertoi, ettei heillä ole ollut minkänlaisia ongelmia löytä seksi- eikä juttuseuraa. Erityisen hankalaa se vaikuttaa olevan heille, joita ei kiinnosta Tinder tai muut deittisovellukset. Seksiseuran löytäminen on helpompaa kuin juttuseuran?  Yksi pidempiaikainen seksikaveri on ollut, ihana, kohtelias mies, joka ei harmikseni halua muuta kuin seksiä.

Nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa - Suomalaiset sinkkunaiset kertovat

Myös oma elämäntilanne ja odotukset vaikuttavat. Netissä olen törmännyt liikaan pinnallisuuteen. Tilanneviesti, tervetuloa lukemaan keskusteluja!

Nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa - Keskustelu

Lue myös: Nelikymppinen Anna kävi vuoden ajan Tinder-treffeillä paljastaa karmeat 20 nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa asiaa, joita kannattaa kokeilla Naiset kertovat: Tämä on rohkein Petra, 32: Olen ollut sängyssä 130 miehen Sinkun kiitollisuuslista: 20 asiaa, joista parisuhteessa elävät ovat sinulle). Näin, maria Hintikka Live -ohjelmasta ja radiosta tuttu Jenny, 38, kertoi, radio Aallossa, kun häneltä kysyttiin, miten helppoa tai vaikeaa hänellä on ollut löytä mieluista seuraa nyt, kun hän on ollut jo tovin sinkku ja asuu kolmen lapsensa kanssa.

0 ajatuksia “Nummelan ammattikoulu mistä löytää seksiseuraa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *